B.Ú.É.K! /Athbhliain faoi mhaise dhuit!















Nagyon csendes szilveszterünk volt, mivel a fiúk betegek és mi is. Ilyen már régen volt, de mi már 10 körül ágyban voltunk. Az egyetlen dolog, amire idő jutott a többiek lelkes ápolása melett egy kis macaroon sütés :). Persze a tavasz  vidám friss színeiben. Pisztáciás sósmandulás, és málnás puncsos ízekben :). Fogadjátok szeretettel, ezeket a vidám képeket :). Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk! Athbhliain faoi mhaise dhuit!

                                                                                    ♥

2 megjegyzés:

  1. Boldog új esztendőt nektek is!
    Gyógyuljatok, pihenjetek! Csodásak a macaronok, most nem bánnám, ha megkóstolhatnék egyet a kávém mellé... ;-) És nagyon szép lett az edényfogód is. Kicsit irigylem, hogy ilyen ügyes vagy mindenben. De tudod, ez jó irigység... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bettus, de jó is lenne :). Az edényfogóm nagyom kezdetleges.... modjuk kb a 3. dolog amit valaha készítettem úgyhogy ahoz képest nem rossz, de lehetett volna szebb is. Majd gondolom ha megcsinálom a 100.-at akkor majd szebb lesz avégeredmény. A macaroonokra viszont büszke vagyok mert tényleg szépek lettek bár legközelebb kicsit pasztelesebb színeket gyártok majd :). Vxoxxo

      Törlés